Masszás- szolárium- manikűr-műköröm készítés

Az emberi kapcsolatok során lényeges az első benyomás, ami ugye megismételhetetlen.
Ennek az előzőkben bemutatott tevékenységeknél „láthatóbb” jele: egy szép barna test,
gondozott és ápolt kéz: az emberek egy része a kezet figyeli és erről alakítja ki véleményét az egyénről. Ezért is fontos – és a magunkkal kapcsolatos igényesség mértéke – az ápolt külső.

Ezt szolgálja a Szigetvár, Deák F. tér 20-ban megnyitott JESZUN szalonunk is. Ide várjuk minden barnulni és ápolt, divatos körmöt viselni akaró ügyfeleinket.
Nyitva: Telefonos bejelentkezés alapján!!

Ha már mindezeket kipróbálta és egy kis kényeztetésre vár, akkor ajánlom a masszás szolgáltatásunkat, amit egyeztetett időpontban az Ön otthonában végzünk.
Amennyiben kollegáinak szeretne kedveskedni – mint pl. munkahelyi vezető – akkor ajánlom az irodai masszás szolgáltatásunkat, amit a munkavégzés helyén végzünk, és nem kell hozzá más, csak egy asztal és szék és egy párna, valamint idő.

A masszás.

Bizonyítható tény, hogy az emberiség már legalább ötezer éve gyakorolja az érintéssel illetve a kézrátétellel történő gyógyítást.

A több ezer éves indiai tudományokban a masszás azon kezelési módok között szerepel, amelyek aktiválják a szervezet öngyógyító energiáit, mély ellazulást eredményeznek és megszabadítják a szervezetet a felhalmozott méreganyagoktól.
A kínai orvoslásban is régi hagyományokra tekint vissza a masszás a betegségek kezelésében és megelőzésében.
A Krisztus előtti római és görög irodalom is számos utalást tesz arra vonatkozóan, hogyan és milyen gyakran alkalmazták a masszást az antik Európában, sporttevékenység előtt és után, lábadozási időszakban, fürdőzést követően és mindenek előtt a testi-lelki panaszok, emésztési zavarok, légszomj vagy búskomorság terápiás kezelésekor.

Hippokrátész – aki a nyugati orvostudomány atyjának tekintendő – szerint a dörzsölés egy olyan műfogás, melyet minden orvosnak ismernie kell.

A masszás szinte elválaszthatatlan az orvostudománytól és ennek számos példája ismert.
Ambroise Paré (1510-1590) francia orvos a masszás egy olyan fajtáját fejlesztette ki, amely nagymértékben meggyorsította a betegségből való lábadozás folyamatát.

A 19. században Per Henrik Ling svéd származású gyógytornász és J.Georg Mezger holland orvos munkája révén a masszás nagy tekintélyt vívott ki magának: a mai napig is alkalmazzuk a később csak svédmasszásnak mondott fogásrendszert.

A svédmasszás mellett napjainkra számos egyéb masszás típus vált közismertté (kötőszöveti masszás, reflexológia stb.) és lett az orvosi kezelések lényeges eleme.

A masszásnak hétköznapibb, minden ember számára alkalmazható típusa a frissítő masszás, amely fokozza a vérkeringést, felfrissíti a testet és a lelket, fiatalít.

Akár önállóan, heti többszöri alkalommal, akár sportolás után lazításképpen minden egészségre törekvő embernek javaslom a masszázst.

EZEN TEVÉKYENYSÉGÜNK  SZÜNETEL!!!!

Vissza az Életmód oldalra